icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
16 maj 2014 21:54
2

kämpar på men är så ledsen:-(

Har pratat med sjukhuset i dag och ska få komma på onsdag och prata så det känns bra,jag har opererat hudccancer och det har jag gjort 2gånger!en stor bit i ryggen som gått in i ryggen inte kul,så jag går på koll för det också,så jag är rädd att det spridas! Nu funkar inget men ska låten några dagar så tar jag nya tag tack alla som skickat kraft till mig betyder jättemycket kram krsm

Kommentarer

  • 16 maj 2014 22:05
    Förstår att du är ledsen men tänk på hur långt läkarvetenskapen har kommit idag och hur mycket man kan klara av. Bra att du får komma till sjukhuset och prata. En varm kram från mig och jag blir berörd av dina rader.
  • 16 maj 2014 22:59
    Fortsätt kämpa! Ta också den hjälp du känner att du har nytta av. Håller tummarna för att det går bra för dig i alla avseenden. Att läsa om din hudcancer gör att jag reflekterar över livet och hur mycket det är värt att leva det liv man vill ha och inte det liv andra tycker att man ska leva. Kramar till dig.

Logga in för att skriva en kommentar.