icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
11 juni 2014 21:18

japp nu är jag tillbaka

har legat lågt med allt,inte mått bra, fått blodpropp i armen 3gånger så nu ska jag till doktorn snart,förskylld igen så less,jätte mycket jobb den här veckan men på fredag har jag en super kort dag,sen far vi till Stockholm i helgen bo på hotell fre-sön mysigt,över middsommar far vi till orsa med husvagnen best vi i dag tors-sön skönt skönt längtar ingen operation än väntar på det oxå oj oj nu var jag riktigt less men men vi hörs kram på er

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.