icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
14 mars 2014 14:19
2

japp klart jobbat!

Då är det helg vad skönt, allt funkat i dag tar det lugnt med cycklingen , blir i morgon igen då tar jag nya tag med allt! Den här veckan har gått upp och ner,jag har läst att fler också får det så! Till fredags middag blir det kebabsallad för mig,sambon tar en pizza,,barn ledig 1v nu,så då kan jag tänka mer på mig själv:-) få se vad vädret blir i helgen dom säger snö här hm hm inte kul.Nu ska jag mysa lite o ta det lugnt kram på er alla trevlig helg

Kommentarer

  • 14 mar 2014 17:41
    lenaek
    Detsamma till dig!!!
  • 14 mar 2014 18:12
    Tack det samma

Logga in för att skriva en kommentar.