icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
31 mars 2014 16:09

ingen våg i dag!

Nej jag klev inte upp rädd vad den visar,maten har gått bra men dåligt med motion, i går blev det mycket trädgårds jobb helt slut bådet sambon och jag.hade jeans på mig i helgen sambon höll på att ramla omkull,det måste varit på 70talet senast fick jag som kommentar,jag har alldrig gillat jeans tycker jag ser så tjock ut,köpt många många under åren men slängt många oxå, oj oj nu fick ni veta nåt jag inte pratat om mycket jag håller för mig själv jobbar hårt med mig själv tycka om mig för den jag är och ser ut:-) ja nu har jag bubblat på dax för sjukgymnasten hm hm armen går innevånare men bara kämpa på kram kram

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.