icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
25 augusti 2014 18:05
1

i dag braka fan lös!

Allt funka bra hela förmiddan med maten så glad,funkat i helgen med fast jag var på personal fest så god och bra mat: men när jag kom hem då braka det löst hetsåt allt jag hittade fyfasiken kunde inte sluta,jag har ju en ätstörning och nu kom hetsätningen tillbaka tur var att sambon kom hem då blev det slut annars har jag nog tömt allt här,så nu får jag jobba med mig själv super mycket ångest som fasiken inte kul nu ska jag ta och samla mig och varva ner!

Kommentarer

  • 25 aug 2014 18:30

    Usch, det var tråkigt. Hoppas du känner dig bättre snart.

Logga in för att skriva en kommentar.