icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
18 augusti 2014 15:18
1

första jobbdagen slut

Jo då var man tillbaka på jobbet,min arbetskompis var så glad att jag var tillbaka så nu är det bara att ladda på till julen,sov dåligt inatt kunde inte komma till ro men kom upp 3.30 när klockan ringde,så jag hoppas att den här natten blir bättre,på lördag blir det firma fest blir skojigt fick höra det i dag så nu har man nåt att ladda på,maten funkar bra nöjd håller mig borta från smörgåsarna tar kvarg ist med bär riktigt gott och mätt blir man länge, ägg till det så funkar det bra,nu snart ska jag äta lite kött och sallad till middag sen är det sjukgymnasten igen eft 3v uppehåll få se vad han säger hm hm,jag har fått nån sträckning i benet svårt att gå så det får han titta på,så det blev ingen cyckel i dag men gått som en dåre på jobbet så motion har jag fått,kram på er

Gillar

Kommentarer

  • 18 aug 2014 20:43
    utter

    Mums för kvarg!

Logga in för att skriva en kommentar.