icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
13 April 2014 16:26

förskyld tvärstopp i näsan:-(

Ja då var det min tur att bli förskylld ingen feber än hoppas jag slipper,sambon bättre dottern sjuk och jag nu! Inte kul men vad gör man, det bästa är att man inte är så hungrig och kan följa LCHF maten kanske det bästa för mig så vänder det! Men blir inge motionera. Ska jobba dom här 4dagarna i veckan så då blir det. Röra sig mycket,vila när påsken kommer då ska vi jobba lite hemma i trädgården också men en sak i taget kämpar på här kram kram

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.