icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
19 augusti 2014 19:22

En dag till gjord

Oj oj i dag var det segare med jobbet tröttare i dag men gick bra,det tråkiga är att jag inte får motionera mera än på jobbet för mitt ben mår skit,jo jo less men vad gör man,gör så ont när jag går så jobbet får räcka som motion och det blir mycket där varje dag,uppblåst i magen i dag ätit nåt som inte var bra hm hm tror lunchen korv i ugn med lök från i går som sambon åt blev inte bra,så jag tog inget mer än så se om det släpper,blev frissan i dag kul kul längtar varje gång jag ska dit håller på och ska spara ut håret få se om jag lyckas men är på väg.nu ska jag läsa ut min bok som jag håller på med tjingeling

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.