icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
16 juli 2014 18:54

började träna i dag!

Sakta men säkert så går det framot,underlivet blöder lite då och då doktorn säger att det ser bra ut så då får man stå ut.Har varit väldigt trött värmen och jobbet tar mycket kraft,men nu jobbar jag en vecka till sen ledig blir såååå skönt!jag började cyckla igen i dag på motionscyckeln,gick bättre än jag trott så jag kör på promenerar mycket både hemma och väldigt mycket på jobbet,ska ta och köpa en steg räknare igen få se hur mycket det blir på en dag!sambon jobbar över i dag så jag har tv för mig själv yes!!!! kram i värmen hi hi

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.