icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
13 mars 2014 16:38
1

blev fusk i dag

Nja allt gick bra tills jag kom hem då var jag så hungrig,öppna skafferi,kylskåper hm hm blev hård mackor med smör och ost plus 2 kalla korvar, inte nog med det hallon och grädden med banan i,var inte ens gott men tryckte i mig, ja wad säger man less på mig själv! Magen mår inge vidare just nu, nu ska jag ta mig en funderare på mig själv ! Hejdå

Gillar

Kommentarer

  • 13 mar 2014 16:51
    Bli inte allt för nedslagen av ett misstag, du kommer igen! På`t igen bara! Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.