icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej kämpar på ett en dålig helg blev ingen bra mat när vi var bort rest.så nu försöker jag hitta tillbaka,så himla svårt,smörgåsar dom är så svårt att vara utan, kämpar ha det gott alla:-)
30 augusti 2014 19:46

äntligen är jag på fötter igen:-)

Tog mycket kraft av mig veckan gått men känt mig låg,jobbade i dag funkade super bra vaknade 5.20 pigg lika förra lördagen men jag gillar att vara ensam på morgonen lugnt tränar i lugn och ro:-) var och handladepå hem vägen planerat hela veckan så det känns super bra,har köpt 6pocket böcker och tränar på läsning har dyslexi så jag provade en bok som jag fick gratis så bra funkade riktigt Nice men måste ha tyst runt mig annars går det inte,har inte vägt mig på jätte länge blir sjuk av det ätstörningen triggar på så jag håller mig undan den! Trevlig lördag kväll:-)

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.