icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En glad gammal brottare
7 April 2017 15:29
1

Nya tag

Nya tag.

Så är det. Men det är inte något nytt, slarv som vanligt gång på gång. Vet jag hur jag går ner i vikt ok på den. Vet jag hur jag skall träna ok på den. Allt handlar om att jag är så duktig på att hitta andledingar till att inte träna. inte äta rätt. Så med den kunskap och insikt skall jag göra tvärt om. Nu skall jag komma på varför jag skall träna. Varför jag skall äta rätt. Omvänd psykologi dagen insikt. Ha en riktigt trevlig helg på er alla ☺

Gillar

Kommentarer

  • 7 Apr 2017 16:01

    omvänd psykologi, bra initiativ smiley själv här är mitt belöningssystem snedvridet, dvs gör fel fast jag vet, det sitter styrka i det som jag måse manövrera rätt. Trevlig helg själv!

Logga in för att skriva en kommentar.