icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En glad gammal brottare
25 december 2013 23:30
2

Ny start

Nu blir det en ny start efter två månader av väntan. Men är så grymt taggad att starta träningen.

Kommentarer

  • 26 december 2013 15:41
    Vad tänker du köra för träning? Är du en flitig tränare. Det är inte jag så jag behöver matdagboken som talar om för mig vad jag borde göra och det har fungerat till 90%.
  • 27 december 2013 23:17
    För min del blir det brottning och långa promenader, skall under två månader tappa ca 12 kg så det blir ca 4 dagar i veckan. Jag brukas säga till mina kunder på jobbet att först och främst skall man träna för att det är skoj. Sen är det upp till var och en vad man tränar. Gör träningen till en rolig och trevlig sysselsättning.

Logga in för att skriva en kommentar.