icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En glad gammal brottare
6 juli 2013 03:49
7

För stor

Jag kämpar och kämpar med träning. kilona försvinner och jag är så nöjd. Men i kväll fick jag nobben efter en lång kväll på dansgolvet. Svaret var du är för stor för mig. Jag stanna upp och blev tyst. Hon vet inte hur många timmar, dagrar som jag slitit för att komma ditt jag är i dag. från fet till att vara tränad. ändå duger man inte. så jävla nere allt jobb med mat och träning. Ändå duger man inte.

Kommentarer

 • 6 jul 2013 07:33
  Hon kanske gillar korta, spinkiga män och var dum nog att inte ens vila dansa med någon som inte är kort och spinkig? Och om du haft en lång kväll på dansgolvet betyder det troligtvis att åtminstone en, men antagligen flera andra, gärna dansade med dig? Tänk på dem istället och på hur kul du haft, hur bra du lyckats med mat och träning och på hur bra du förhoppningsvis mår av det och låt inte det där enda dumma svaret väga mer än allt bra!
 • 6 jul 2013 08:30
  Det var väl inte hennes grej helt enkelt, alla kan ju inte gilla en, det är bara att titta vidare. Prio ett måste alltid vara att du mår bättre och trivs bättre med dig själv och att inte döma dig själv för att någon random brud inte var intresserad.
 • 6 jul 2013 09:10
  lejonell
  Självklart duger du. Att hon inte var intresserad betyder inte att du är värdelös. Det jobb du har gjort med mat och träning är jätteviktigt och handlar om mer än att få en dejt. Det handlar om att ta hand om den fina person som du är så att du kan fortsätta vara frisk och må bra. Självklart vet inte alla vilket slit du har lagt ned för att komma dit där du är idag men du själv vet att du kan och klarar mycket. Berätta det för dig själv varje dag, dels för att det är sant och du är värd det, dessutom: När du tänker gott om dig själv syns det i ögonen. Självförtroende är attraktivt.
 • 6 jul 2013 18:29
  schnork
  Hennes förlust...
 • 6 jul 2013 21:53
  Dum brud! Hon förtjänar inte dig. Kram
 • 7 jul 2013 15:15
  Helt rätt med de svar som jag fåt. På morgon efter kvällsen äventyr så var det bara att ta på sig träningskläderna och köra på som vanligt.
 • 7 jul 2013 20:22
  Ge inte upp, när du minst anar det står tjejen för dig där! Så var det när jag träffade min man :) Varit ihop 21 år snart!

Logga in för att skriva en kommentar.