icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En glad gammal brottare
16 januari 2018 23:48
5

Äta så äta si.

Nu är frågan hur skall man äta för att gå ner i vikt.

Olika former av diet.

5.2 8.16 stenålder diet. LCHF. Vegan. Vegetarian. Fruktogan mm. Det är lika intressant att dels prata med kunder och vänner om olika varianter av kost. Och enligt dem så funkar deras sett att gå ner i vikt. Vatten och bröd har inte det funkat bra. Skämt och sido är lite intresserad av vad som funkar bäst. Jag inser att jag inte kan äta så mycket som för när jag träna brottning 4/5 dagar i veckan. Men jag kan utan att skämmas påstå att. Ett jag älskar mat och mycket mat. Nu skall jag hitta den perfekta gyllene vägen. Häldre go mat mindre mängd. Inga vetegroddar skia frön eller gräs. Alger. Slofod. Lite finess på maten. Skall ta ut de bästa från de olika dieterna max 2500 kalorier var dag. Så får jag se om 6 veckor hur bra jag landar på vågen.

Gillar

Kommentarer

 • 17 jan 2018 06:30

  Lycka till! Du verkar ha en bra inställning såååå kööör!

 • 17 jan 2018 07:01
  klaraelv

  Jag tycker inte att man behöver ha någon speciell diet, huvudsaken är att man har ett lägre kcal intag än vad man gör av med, och att det man tar in innehåller bra mat, näringsmässigt sett, och eftersom jag är kräsen så måste det naturligtvis även vara gott.

 • 17 jan 2018 07:33
  gittan52

  Viktnedgång kan nog ske på väldigt många sätt. Men om det är så att vi vill behålla den nya vikten så tror i alla fall jag att vi behöver förändra vår livsstil en del.

  Så här efter jul och nyår kan vi se många tidningsrubriker om hur vi kan gå ner i vikt på snabbaste sättet. Hur ofta ser vi rubriker om hur de som gick ner i vikt lyckades behålla den?

  Lycka till med att hitta din egen väg!

 • 17 jan 2018 10:09
  pralin

  mycket  sitter i huvudet, så alla  har  sin  grej  gällande  de  som  åker  in. lycka  till

 • 18 jan 2018 09:44
  ulla165

  Det är så sant så! Man går ner i vikt oavsett metod om man håller reda på kalorierna. Lycka till!

  Här är dock en till som gillar laga och äta god mat. Så vår melodi blev LCHF + 16:8 + kontroll på kalorier. Vi hoppar över frukosten och får då äta lite mer och lite godare mat till middagen.

Logga in för att skriva en kommentar.