icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
En glad gammal brottare
24 augusti 2012 00:00
3

450g

450 g köt varje dag då kom ja på att en mikro vore bra att ha. för att tina allt köt man skall äta varje dag. Få se hur det går tur att älg jakten börjar snart.

Kommentarer

 • 24 aug 2012 06:53
  sasssyy
  NEJ NEJ NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hela mitt inre skriiiiker.. man tinar inte kött i mikro.. Det blir såå äckligt och torrt och dessutom så försvinner en del av näringsämnena.. OM du vet att du ska äta så mycket kött på en dag (vilket du ju ska om du följer en diet som säger det) så får du se till att ta upp köttet, helst dagen före så det får tina långsamt i kylen, alternativt på morgonen och ligga framme (inte att rekomendera när det är varmt för det blir lite ofräscht) behöver du snabbtina så lägg köttet i en extra plastpåse och lägg i diskhon med ljummet vatten (inte varmt för då blir köttet äckligt) man får lägga en tyngd på så köttet inte flyter upp. När du köper (eller har jagat) kött så se till att packa det så platt som möjligt i frysen så tinar det fortare. Köper du tex köttfärs så ta ut det från det där frigolitpaketet man köper det i. lägg det i en plastpåse som är ganska stor och platta ut det så det blir ett stooort och ganska tunnt paket så tinar det jättefort. Köttskivor fryser man en och en, man kan vira in dem i gladpack för att kunna sära på dem, och så lägger man in de gladpack-packade skivorna i en plastpåse för att undvika frostbränna. Lite tips... mikron kan man värma mat i- inte tina;-)
 • 25 aug 2012 13:42
  Bra tipps det skall jag tänka på tack
 • 25 aug 2012 14:53
  sasssyy
  Varsågod...har man jobbat med mat så blir man nästan lite ledsen för mikrotining :-) det blir inte gott dessutom eftersom det tinas innifrån och ut kan man säga. Lycka till med din vikt

Logga in för att skriva en kommentar.