icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

8veckors blogg

Kalorisnål 229921
HAR varit En viktpendlare av rang ;)
Det är slut med det nu.
Hösten 2017 prövade jag BSD - The Blood Sugar diet , Blodsockerdieten av Dr Michael Mosely
( kallas ibland 8/800 då man äter 800 kcal/dag i 8 veckor)
och gick ner 16 kilo på 8 veckor - det lyckades jag gå upp , och lite till då jag avslutade året med lyxig all-inclusive i Dubai.
Under 18 veckor har jag kämpat mig ner drygt 30 kilo med strikt kcal och kolhydratintag -LCLC.

Kan jag ( en tröttkörd ensamstående 3 barnsmamma) så kan DU !
Nu börjar nästa utmaning - att hålla vikten .
5 februari 2018 20:28
9

Dag 21. Hej Midjan & Tjuvar i farten

Invägning efter 3 veckor på 800kcal 

- 9 kilo

 

Det både känns och syns och den där bortglömda midjan tittar fram och säger hej !

Det positiva resultatet behövdes verkligen idag - kom ner till en lokal jag hyr och upptäckte att tjuvar varit framme och stulit några mkt värdefulla saker. Det obehagliga är att de verkar ha tagit sig in med nyckel - eller kanske ännu värre ,någon som jag har betrott med nyckel har gjort det......

c3086fa4-1ad6-47d7-849a-0bf9f2b09815.jpg

Sätter mig vid datorn och börjar googla på ett av de stulna objekten....och titta där

Det ligger till försäljning hos Bukowskis.

Har pratat med både Bukowskis och polisen för att stoppa auktionen och få tillbaka det som är mitt , får inget svar på VEM som lämnat in det till försäljning , ingen vill / får säga.....grrrr

Ringa låssmed för akututryckning.....

Att folk har så svårt att skilja på ditt & mittbroken heartangry

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 5 feb 2018 20:43

  Det sägs att motgångar stärker en, men en sådan obehaglig upplevelse vill man ju helst slippa uppleva. Grattis till viktminskningen och den återfunna midjan!

 • 5 feb 2018 20:45
  klaraelv

  Grattis till de nio kilona. Hoppas du får tillbaka det som är stulet från dig.

 • 5 feb 2018 20:45
  Vegotina

  Grattis till viktnedgången! Hoppas du får äta lite mer nu för 800 kalorier verkar verkligen snåltsurprise.

  Jobbigt med tjuvar. Skönt att du fick tillbaka dina saker och fått bytt lås. Jobbigt att du inte kan få veta vem det är dock.

 • 5 feb 2018 21:13
  seglar67

  Nio kilo! Det är ju helt vanvettigt fort, visste inte ens att det var möjligt. Tre kilo i veckan! Vad är din plan efter 8 veckor? Hoppas du får tillbaka dina saker innan rättegång osv, men säker kan man väl inte vara.

 • 5 feb 2018 23:25
  Alzarin

  Ojojoj! Vilket resultat! 🙀 beundransvärt att du fixar att leva på så lite. Är du inte hungrig? Eller sugen?

  Fy så obehagligt med inbrott🤮 hoppas att du får tillbaka dina grejer och att du även får reda på vem så du slipper gå och fundera och misstänka. Är ju svårt att göra polisanmälan om man inte vet vem att anmäla. Det är ju knappast Bukowski, men de är väl inte så intresserade av dåligt rykte så de samarbetar väl med polisen?

 • 6 feb 2018 05:58
  Bella50

  Säger som övriga ...intrånget och stölden tog nog bort lite av euforin över vikten...just nu...men vill verkligen både gratta och beklaga. 

  Rådigt av dig att kolla upp dina saker. Hoppas du får tillbaka allt nu...och att polisen får uppgifter om vem inlämnaren är. 

  Lycka till x2 ✌️

 • 6 feb 2018 08:41
  aregnisw

  Grattis till minuset det var inte illa, hoppas du får tag på vem det kan vara idag nu yes

 • 6 feb 2018 10:35

  Står här helt förundrad över hur du har kämpat. 800 kcal är verkligen inte mycket mat! Och du har gått ner 9 kg och dessutom hittat... vad hette det? Midjan? vet inte riktigt vad det är wink Men alltså WOW!! Du är så fantastisk! 

  Det där med folk som tar saker de bara vill ha! Jag blir galen. angry Jag var ju med om ett betydligt mindre, men ändå ytterst kränkande brott då någon hackade sig in på min spotify. Det är verkligen obehagligt sad Men detta, att någon med nyckel tagit sig in och stulit! angry Usch!! Jag hoppas verkligen att polisen får tag i den som gjort det och att du får tillbaka dina saker.  heart

 • 6 feb 2018 10:45

  Ber att få gratta till viktnedgången. yes

  Men angående inbrottet och stölden. Verkar vara planerat...och detta med nycklar...."de verkar ha tagit sig in med nyckel - eller kanske ännu värre ,någon som jag har betrott med nyckel har gjort det" som du skriver är ju obehagligt. Har du/får du tillbaka det stulna?

  Att dom inte vill eller får nämna vem, har nog med pågående utredning att göra. Gjorde du polisanmälan så lär du väl kallas tll eventuell rättegång så småningom.

   

   

Logga in för att skriva en kommentar.