icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Matälskande 4 barns mamma,
börjar krypa mot de magiska 40
och det finns alldeles mycket av mig....
7 juni 2012 00:52
2

Vad ska man tro på?

Då var det dags för nattskift igen och det är så jobbigt! Ja matmässigt tänkte jag, vad i hela friden ska man äta på natten?? Vissa säger ät som vanligt, andra säger ät inte alls och så står man där lagom kluven mitt i alltihop :/ Blev ingen motion i dag, tyvärr, för jag hade verkligen behövt den där promenaden för att reda ut all stress jag har i huvudet, får försöka ta igen det i morgon. Och så har jag provvägt mig på vågen här på jobbet, den visar "endast" 95 kilo medan vågen hemma visar 99. Åh vad jag önskar att vågen hemma går fel :o Hade ett stor diskution (läs bråk) med älsklingen där hemma i kväll innan jag skulle åka, kom till jobbet trött, ledsen och nedstämd, gillar inte att skiljas osams, sånt får mig att må dåligt. Så där, i min ensamhet, medan jag pinsamt nog tyckte synd om mig själv så åkte det en tröstkaka nedför halsen, fy på sig frun, och den var inte ens god, ska försöka komma ihåg det till nästa gång. Och i dag när vi var på stan med kidsen och de fick bestämma lunchställe så det blev hamburgare, kolhydratsnålade med allt utom drickan, det gick bara inte, fanns inte på världskartan, men en liten light är väl bättre en stor vanlig. Åtminstonde försöker jag intala mig själv det samtidigt som jag ser fram emot morgondagen som erbjuder nya och oskrivna blad :) Tack & godnatt.

Kommentarer

  • 8 juni 2012 03:27
    Suli: ja det är en himla tur att det finns en morgondag :) SKSKSK: Tack för tipsen om tiderna, känner mig lite klokare i natt djungeln :)
  • 7 juni 2012 01:32
    Rätt inställning!!! Nya tag imorgondag!!

Logga in för att skriva en kommentar.