icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Matälskande 4 barns mamma,
börjar krypa mot de magiska 40
och det finns alldeles mycket av mig....
2 juli 2012 10:32
1

Slåss med mig själv...

Nu har jag hittat hem igen från min härliga semesterresa, även vågen har börjat hitta upp igen, suck! Har hållit mig ifrån glass, godis och dricka men desto mer alkohol och skräpmat har smugit sig ner :/ Tack och lov så har vi gått en hel del varje dag under vår resa även om det inte har varit som ett rejält motionspass. En stor del av mig har blivit alldeles för lat och bekväm samtidigt som jag tänker, är det lönt?? Men någonstans långt därinne, djupt gömt finns en liten del som ropar Hallå!! Du fixar det här! Så just nu slåss jag med mig själv och hoppas innerligt att den lilla delen vinner även om det känns omöjligt!

Kommentarer

  • 2 juli 2012 11:56
    Apetina
    Vet precis! Det är likadant här! Jag gör och känner liknande under och efter semestern ... men NU tänker jag börja ta tag i alla semestersynderna! Kram från Apetina

Logga in för att skriva en kommentar.