icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Matälskande 4 barns mamma,
börjar krypa mot de magiska 40
och det finns alldeles mycket av mig....
14 juni 2012 09:15

Semester & hägrande belöning

Vaknade med en sådan härlig känsla i kroppen i dag trots att det var vägningsdag som alltid brukar ge mig ångest, undrar just om det kan bero på gårdagens besök hos bm. Vågen stannade på 97.9, och ändå har jag den där förbenade tjejgrejen, igen! Den förra jag hade var tydligen bara ett förstadium, nu känner jag mig pluffig och uppblåst som en flodhäst :/ I dag packas det och fixas det sista innan vi åker på vår efterlängtade semester i morgon, jag har bestämt mig för att jag ska få njuta men ändå försöka äta rätt. Tänkte köra på tallriksmodellen kombinerat med så lite kolhydrater som möjligt utan att behöva avstå allt, och sen får vi hoppas att vågen inte skenar åt fanders, eller tillbaka på 3 siffrigt!! Har denna underbara klänning som hägrar i bakhuvudet som en belöning efter vissa avklarade delmål, bild lånad från missretro.se Ha en underbar vecka, för det ska jag ;) Puss & Pepp

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.