icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Matälskande 4 barns mamma,
börjar krypa mot de magiska 40
och det finns alldeles mycket av mig....
26 maj 2012 00:07
3

Lite si och så....

Ja vad kan man säga, var lika peppad när jag vaknade idag som de övriga dagarna. Skött mig i dag och hållit mig näst intill ifrån kolhydrater, blev ingen promenad och gräsklippning men lite styrketräning, situps och yoga vilket känns bra :) Ikväll var det strålande väder och suget blev för stort efter fredagsmys med älsklingen/familjen så det blev lite alkohol på altanen, onödigt men ändå inte, tänker som så att i morgon är en annan dag med nya friska tag, istället för att ge upp allt för en svacka (som jag gjort förut) ska jag komma mig upp på benen igen och köra hårt! Har redan planerat in en xa lång promenad med bungypump stavarna i morgon, längtar redan :)) Godnatt världen, ses i morrn :)

Kommentarer

 • 26 maj 2012 08:09
  emelieSc
  Man måste få njuta.... Det man kan tänka på när man väljer alkohol (om man vill dra ner på kolhydraterna) är att välja torra vita viner eller röda viner framför tex öl som är det sämsta.... Jag hade gjort som du:)
 • 26 maj 2012 19:30
  Jag känner att om jag inte får njuta ibland eller tom komma i en mindre svacka så kommer jag inte att klara det, har inte den karaktären, tyvärr!
 • 26 maj 2012 20:36
  emelieSc
  Känner lika dant:)

Logga in för att skriva en kommentar.