icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Matälskande 4 barns mamma,
börjar krypa mot de magiska 40
och det finns alldeles mycket av mig....
17 september 2012 08:56

En späckad helg!

Ny dag och nya möjligheter. Helgen har varit fullspäckad av både mat, dryck och aktiviteter, på gott och ont! På fredagskvällen var det fest med 4 väninnor, det blev god mat, massor med vin, cider och drinkar, hoppade dock allt vad godis och chips heter. Avslutade kvällen/natten med dans och roligt hade vi :) Lördagen var en tung dag då knoppen inte var så pigg, det blev ett par bitar pizza till bakis lunch, åh vad onyttigt men fy tusan så gott. På kvällen var det surströmmingsfest med färskpotatis, lök, tomat, snaps och öl. Fortfarande inga chips men 1½ näve godis slank ner (första godiset på två veckor, förut var det varje dag). På söndagen passade vi på att njuta av sommarvärmen så då blev det grillat med potatis och mycket sallad samt några glas vin. I går blev det en grovlimpa med ost till kvällsfikat, första på flera veckor och oj vad gott det var. Helgens matvanor har varit långt ifrån perfekta men jag känner mig ganska nöjd med mig själv ändå, tidigare hade jag ätit mer, fler och större portioner. Tidigare hade jag aldrig avstått från chips, jag hade smugglat undan en stor godispåse som jag ätit upp själv och det hade snarare varit en hel pizza och inte bara ett par bitar. Suget som finns där inne kan jag nog aldrig helt bli av med men om jag kan begränsa mig så är jag nöjd! Idag blev det en omelett med en klick phila ost och en stor grönsallad till frukost så nu är jag redo att erövra världen :)) Puss & pepp!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.