icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Matälskande 4 barns mamma,
börjar krypa mot de magiska 40
och det finns alldeles mycket av mig....
27 maj 2012 22:57

En fullmatad helg

Hela helgen har det varit full rulle, har varit ute och njutit av solen och värmen :) Har verkligen ingenting att visa upp men har ändå haft shorts och linne, varför ska jag behöva gömma mig bara för att jag inte ser ut som en foto modell.... Att hålla mina matvanor har gått ganska bra med, på lördagskvällen slank det ned en potatis till middagen men desto mer grönsaker och kött. Idag har vi varit på by picknick hela dan där kaffe och vatten var det enda som slank ner från fikabordet, sen blev det morsdags fika hos svärmor (med bara kaffe för mig), känner mig så stolt som kan :)) Efter middagen följde jag med älsklingen och drog ris i två timmar, svetten sprutade som att jag var en dusch!! och det kändes i både armar och ben med gud vad skönt det var med lite motion! Sen på kvällen så slank det ned lite glass tillsammans med älsklingen, onödigt??, ja visst, men om jag inte får ha små tillbaka fall klarar jag det inte alls. Förut hade jag ätit upp halva paketet själv, nu åt jag ca 1,5 dl, berömmer mig själv och säger heja, du är på rätt väg!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.