icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Matälskande 4 barns mamma,
börjar krypa mot de magiska 40
och det finns alldeles mycket av mig....
1 juni 2012 08:10
1

Det positiva i allt negativt

Ny dag, nya friska tag och nya möjligheter. Det är så jag försöker se det, för igår var det ingen bra dag, åkte ned i den så berömda svackan. Men försöker hitta det positiva, en liten godispåse i stället för en stor, 33 cl dricka istället för 50 eller 1½ liter och inga kakor. Har så vansinnigt ont i en fot, tror jag klivit snett, så det blir ingen långpromenad idag, får försöka hinna med lite styrka i stället så att jag i alla fall gjort något. Tror att det är därför jag vaknar med ångest, stress och huvudvärk, jag vet med mig att jag "felat" igår och får sota för det i dag.

Kommentarer

  • 1 juni 2012 08:13
    lflickan
    Det är ju bra att det blev mindre "fel" än du brukar. Och som du säger, idag är det nya tag, du fixar detta. Man får äta fel ibland, det är inte hela världen.

Logga in för att skriva en kommentar.