icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Matälskande 4 barns mamma,
börjar krypa mot de magiska 40
och det finns alldeles mycket av mig....
12 september 2012 07:49
1

Delmål 1 närmar sig :)

Godmorgon underbara dag! Ställde mig på vågen i morse, tappade hakan, klev av den och upp igen, samma resultat, gnuggar ögonen och nyper mig i armen. Vågen stannade på 96.6 kilo, kan inte minnas när den stod på det sist, åh så underbart :)) Och ändå hade jag ett litet fusk i helgen... :/ Bara 1.6 kilo till första delmålet, klappar mig själv på axeln och ropar heja mig! Banne mig så tror jag faktiskt att jag kommer att fixa detta denna gång! Peppkram på er ialla :)

Kommentarer

  • 12 september 2012 08:31
    Grattis säger jag med. Har själv 7 kg kvar till delmål 100 kg. Klart du fixar det. PEPPNING sändes.

Logga in för att skriva en kommentar.