icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Matälskande 4 barns mamma,
börjar krypa mot de magiska 40
och det finns alldeles mycket av mig....
13 september 2012 09:13
1

Är jag en ko?

Kan inte dämpa törsten hur mycket jag än dricker samtidigt som svetten sprutar fast jag knappt rör mig, är det sådant som kallas för klimakteriekossa?? ;) Eller kan det bero på min kost :P Så känner jag mig idag, fast jag har ju i alla fall strumpor och läppstift :D

Kommentarer

  • 15 september 2012 01:24
    Det har varit så väldigt mkt för mig med nu i början. Det kommer lätta allteftersom kroppen vänjer sig. Jag googlade på alla konstiga symtom som jag fick eller har. Så länge man ser att andra skriver om det o att dom säger att det går över så känner jag mig lugn. Kram Sandra

Logga in för att skriva en kommentar.