icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Matälskande 4 barns mamma,
börjar krypa mot de magiska 40
och det finns alldeles mycket av mig....
6 september 2012 13:50
5

3e och värsta dagen!!

3e dagen på min strikta LCHF period, är så sjukt seg, trött, uppblåst och sugen på allt. Trycker i mig massor med vatten och kutar skyttel trafik på muggen, när suget och ångesten blir för stor går jag upp på vindan och spanar in min snygga sommarklänning som hänger där. Den ska jag ha nästa sommar, mint 10 kilo mindre. Pepp pepp men fy så tungt det är....

Kommentarer

 • 6 september 2012 13:58
  Mabban
  PEPP PÅ DEJ!!!!!!!!!!!!!!!!
 • 6 september 2012 14:13
  [FET]Jaaa!Pepp, pepp till dig. Glöm inte att öka på fettet en aning om du kan. Mycket vatten och fett gör att du minskar risken för förstoppning. Lycka till och håll ut :O)Det blir bättre, jag lovar.[/FET]
 • 6 september 2012 18:16
  Kanon bra jobbat. Jag har ganska nyligen tagit mig igenom omställningsbesvären o jag kan säga att det har varit värt det, -6,8 kg på 5 veckor. Du fixar det med rätt motivation. Du har varit borta ett tag väl, jag har saknat dina blogginlägg. 😄 Kram Sandra
 • 9 september 2012 22:16
  Tack för alla peppningar, det värmer :) Hade en riktig frossardag där, frossade loss i räkor, ägg och bär! En konstig kombo men det funkade för mig och fick mig att hålla mig ifrån allt vad socker heter :) Sandra: Tack :) Vad gullig du är som saknat mina inlägg, ja jag har haft ett uppehåll över sommaren, både med inlägg och diet :/ Men nu ska jag vara tillbaka och känner mig starkare än nånsin :) Kram
 • 9 september 2012 23:11
  Jo man har ju sina favvosar. 😜 jag fastnade först för din roliga bild på damen på vågen. Kram Sandra

Logga in för att skriva en kommentar.