icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Matälskande 4 barns mamma,
börjar krypa mot de magiska 40
och det finns alldeles mycket av mig....
24 maj 2012 07:21

2a dagen & fortfarande lika peppad!!

Vaknade i morse och fortfarande lika peppad som igår, härligt! Annars brukar min mat motivation hålla i sig mest bara en dag, åt tom keso som är det värsta som finns! [KURSIV]Vill man bli fin får man lida pin brukar de ju säga ;)[/KURSIV] Prövar att köra enligt LCHF, har prövat GI tidigare mellan två graviditeter och lyckades tappa 7 kg som förövrigt kommit tillbaka :( Känner att jag tänker ge lchf en chans i ett par veckor för att se om det är något för mig. Gjorde premiärturen i går med mina nya bodypump stavar som jag fått av älsklingen :) Gjorde strax över 4 km, det kändes så himla bra och det kändes i armarna och rygg, det gillas! Puss & kram 4barns morsan

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.