icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

2019s blogg

97 kg 85 kg 322
13 januari 2020 09:52
2

Varför går jag inte ner

Har kämpat nu i en vecka med att skriva ner vad jag äter. Men det syns inte på vågen 

Kommentarer

  • 13 jan 2020 11:22

    Hej! Verkar som du och jag får peppa varandra. Jag har de senaste åren haft jättesvårt att gå ner i vikt. Jag har när jag var yngre (idag 67) gått på Viktväktarna med något års mellanrum för att ta bort de extrakilon som kommit. De har inte varit många men de senaste tio åren har det inte fungerat. Istället har v¨ågen klivit upp ca 1 k/ år. Jag tycker att jag äter nogorlunda vettigt och är ingen godisätare, tränar regelbundet på gym och spinning. Idag är det min åttonde dag. Vägde mig igår och hade gått ner I kg, Idag kunde jag inte låta bli att kolla vikten, vilket jag inte borde. Två hg mer idag. Jag har ätit exakt efter schemat, druckit vatten, gått minst 10 000 steg/dag. Dock bara varit på spinning en gång. Enligt min läkare är sköldkörtelproverna bra. Suck! Men, vi kör på. Det är inget problem med maten och jag är inge speciellt hungrig i alla fall. Kom igen!!!! Det kanske tar några veckor innan det tar lite mera fart.

  • 13 jan 2020 14:51
    Bella50

    Pepp,👍

Logga in för att skriva en kommentar.