icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Åsa79s blogg

LCHF 72 kg 63 kg 973
Jag vill gå ner i vikt för att må bättre och känna mig nöjd med mig själv.
Har för länge sedan kört barfotalöpning och drömmer om att komma igång med det igen.
25 november 2020 21:06
1

Biggest looser fram till jul!

I med en extra växel!
Kör Biggest looser fram till jul och det ska bli kul!
Jag känner mig peppad, idag känns som en bra dag. Va hos läkaren i dag, kände för en gångs skull att jag blev lyssnad på och fick bra svar.

Känner förhoppning om att må bä...

Läs mer Kommentera
24 november 2020 15:07
2

Halvvägs!

Det går bra - 1,9 kg på två veckor 😊

Förutom idag, idag är en dålig dag.... Sjukt trött efter ett utmattande tjafs med dottern igår kväll. Totalt drenerad på energi och hungrig hela tiden 🙄

Försöker tänka positivt, tröttheten försvinner nog imor...

Läs mer Kommentera
22 november 2020 22:42
2

Kickstart dag 12

Dag 12.... 

Tiden bara springer iväg, det rullar på i snabb takt. Maten fungerar bra, har provat massor av recept. Några recept har jag ätit fler än 2 dagar, några har jag bytt ut till andra ketorecept och frukosten kör jag min egen som klara sig...

Läs mer Kommentera
14 november 2020 13:56

Kickstart dag 4

Det rullar på. 
Frukostarna blir inte så varierade, har ätit ägg frukost i flera månader och är oftast det jag är sugen på på morgonen. Har skippat kaviar och lagt till kokosolja i kaffet och äter en liten bit fröknäcke med mycket smör. Sen ä...

Läs mer Kommentera
12 november 2020 20:00
2

Kickstart dag 2

Känner mig på gång, kollar veckomeny och plockar ihop något vettigt. Det har blivit mycket lax, men till middag idag blev det kyckling och zucchini med tapenad. Kändes som en gigantisk portion men det gick ner. En likadan portion är färdigpackad til...

Läs mer Kommentera
11 november 2020 20:13
3

Kickstart dag 1

Kastade mig in i detta inte helt planerat insåg jag idag. Tänker att det får bli en liten startsträcka för att komma igång. Inte helt lätt att börja äta utefter en planerad meny. Svårt att se alla kolhydratsfällorna. Även om det är få kolhydr...

Läs mer Kommentera