Cajo 48 år:

Då 108 kg – Nu 78 kg. Cajo gick ner 30 kg med Matdagboken

"Jag är sååå nöjd och glad och mår riktigt bra och kan verkligen rekommendera Matdagboken till mina vänner. Det bästa med Matdagboken är bra pris som de flesta har råd med för att få den goda hjälp som det är. Massor med bra inspiration med recept för ALLA."

TACK Matdagboken!
Jag är mäkta stolt över mig själv eftersom jag även har Fibromyalgi och IBS. Droppen blev skyhögt blodtryck som ligger i släkten så det blev startskottet. För jag ville absolut inte gå iväg till läkare och få blodtrycksmedicin! Men det har varit tufft att finna vägen med lagom träning och kost. Sedan har jag mått mycket bra i magen tack vare att jag ändrade kosten.

Ätit allt och förberett med färdiga veckomatsedlar
Jag har ätit allt även om jag inte fått i mig nog med frukt & grönt. Jag kände att jag behövde lära mig äta ännu bättre och har varit jätteglad för att ha Matdagboken som hjälp med att kunna lägga in min mat och finna bra recept med låga KCAL. Jag har gjort egna kalorisnåla veckomatsedlar som rullat på 2 veckor och gjort om efter behov med hjälp av Matdagboken och letat nya recept.

Inspirerades av Michael Mosley
iJan 2017 bestämde jag mig efter att ha sett Michael Mosleys intervju på TV att DET var det jag ville prova. Körde igång med rasande nedgång och mådde sååå bra av detta att inte trycka i sig mat längre och tyckte det var så pass bra och mådde så bra och kände mig piggare och lättare helt fantastiskt bra efter så många år med övervikt och dåliga vanor. Visst värken fanns ju ännu där till och med lite värre emellanåt i början men mest när jag börjat träna lite med gåband och stretching här hemma.

Mycket kalorisnålt i veckorna och mer mat på helgen
Jag åt nu omkring 1000 Kcal och lite mer vissa dagar framför allt på helgerna, fredag och lördag kväll. Jag fortsatte må bra och gå ner i bra takt 0,5-2 kg varje vecka. Så allt som allt har det tagit ca 1,5 år att nå dit jag är idag, 8-10 kg från min målvikt. Jag är sååå nöjd och glad och mår riktigt bra och kan verkligen rekommendera Matdagboken till mina vänner.

Det bästa med Matdagboken är bra pris som de flesta har råd med för att få den goda hjälp som det är. Massor med bra inspiration med recept för ALLA.

Mina bästa tips för en bra enkel viktnedgång är:

1. Gör alltid planering för några veckor framåt då det både blir enklare och billigare i längden.

2. Börja inte dra igång stenhård träning innan du känner att du orkar. Vänta hellre tills du kommit igång med kosten så den håller och sedan träna med måtta, en sak i taget. 

3. Låt det ta tid, lagom ca 0,3-1kg varje vecka är bara bra så kroppen/skinnet mm hänger med i processen och även att hjärnan hänger med i det hela.

 

Ansvarsfriskrivning: De uppnådda resultaten är inte enbart tack vare Matdagboken. Viktminskning är individuellt och det krävs engagemang och uthållighet för att lyckas. Vi hjälper dig gärna men du behöver göra en del av jobbet själv. Varmt välkommen!
 

VILL DU OCKSÅ LYCKAS? BLI MEDLEM IDAG!