• Omkring 20 PT ledda gruppträningspass! 
  • Härlig gemenskap i liten grupp om ca 10 pers!
  • Workshops och föreläsningar!
  • Boende i ca 500m2 privat poolvilla!
  • Matdagboken står för hälsosamma luncher och middagar på plats hela veckan!

Tidigare resor - Så här kul har vi det!
Vi har gjort dessa resor 3 ggr tidigare, alla blev mycket lyckade och vi hade fantastiska veckor tillsammans. Vi längtar till nästa, det är årets höjdpunkt som dessutom är både hälsosam och rolig på samma gång. Här hittar du lite bilder smakprov från senaste resan.

Torrevieja - Ett av världens mest hälsosamma mikroklimat
Runt Torrevieja och de två stora saltsjöarna klassas av Världshälsoorganisationen (WHO) till bland det mest hälsosamma klimatet i Europa med över 340 dagars sol per år. Temperaturen i maj månad ligger omkring 24 grader på dagen och neråt 14 på natten, det perfekta klimatet för en hälsoresa!

Antal platser
Till skillnad från större researrangörer satsar vi på en annorlunda och personligare tränings- och hälsoresa där vi själva ordnar mat och träning. Ingen ljummen all-inclusive buffé här inte. Därför tar vi inte in mer än omkring 10 personer, beroende på hur många som vill ha enkelrum. Det är först till kvarn som gäller.

Tider
2020 års hälsoresor till Torrevieja är mellan den 12-19 maj 2020 och 6-13 oktober 2020. Schema på aktiviteter, träningspass och måltider släpps senare när vi närmar oss avfärd.

Boende
Torrevieja ligger i södra delen av Alicanteprovninsen, på Costa Blancas soliga kust. Med endast 3.5 mil till flygplatsen når man snabbt Torrevieja och villan. Villan ligger ca 4 km söder om Torrevieja med ca 20 min promenad till medelhavet. Villan är ca 500 m2 stor och har egen pool, gott om plats i ett lugnt område långt från stress och press. Solstolar, solsängar, grill och alla tillbehör som krävs för en lyckad hälsovecka i solen. Handdukar och sängkläder finns på plats och ingår. Det finns både enkel och dubbelrum men få platser så vänta inte med bokning om du är intresserad.

Träning och motion på resan
Vi gör resan tillsammans med en av Sveriges bästa PT´s, PT Dan från Malmö som var nominerad till Guldhjärtat. Vi erbjuder fyra olika tränarledda gruppträningspass varje dag, du deltar så mycket du vill. Vi kommer bland annat ha med redskap som Boxhandskar, TRX band, Sandsäckar och Löpfallskärmar. Filmning och genomgång av din löpteknik, cykelturer mm. Det blir funktionell träning för hela kroppen. Vill du inte springa går det bra med powerwalks istället. Man deltar på de pass man önskar, det finns inget som är obligatoriskt.

Föreläsningar och workshops
I vårt utbud av föreläsningar/workshops kommer det erbjudas en kostföreläsning, en workshop med matlagning tillsammans med Matdagboken samt en grundläggande anatomi/fysiologi föreläsning med PT Dan. PT Dan avslutar föreläsningen med att lära ut hur ni bygger ert eget träningsprogram. Träningsprogrammet får ni får utforma direkt där på plats med rådgivning av PT Dan.

Mat och dryck
Frukost, lunch och middag ingår i priset. Dricksvatten och frukt kommer finnas tillgängligt i villan under hela tiden. Matdagboken.se står för luncherna och middagarna. Det kommer serveras god hälsosam mat delvis från våra egna recept samt går att variera beroende på vilken typ av kost du föredrar. Vissa kvällar grillar vi och en kväll gör vi en utflykt till en trevlig resaurang där vi äter traditionell tapas.

Pris och betalning
Priser avser per person inklusive moms. I priset ingår boende, träningspass, gemensamma aktiviteter, frukost, lunch och middag samt vatten och frukt. Observera att flyg ingår ej.

Boende i dubbelrum – från 9.995:-

Boende i enkelrum – från 11.595:-

Anmälan
Anmälan görs via detta formulär, bekräftelse på anmälan sker sedan över e-post. Vi är anslutna till Kammarkollegiet vilket är en statlig instans som gett oss godkännande som researrangör och därmed har resan en giltig resegaranti.

Flyg och transport
Flygbiljett och transport till och från flyplatsen ingår inte i priset utan bokas och betalas av resedeltagarna själva. Behöver ni hjälp att boka flyg / transfer kontakta oss gärna så hjälper vi till.