Det finns många olika sätt att gå ner i vikt och det kan vara lite svårt att välja det som passar just dig. Vi har tagit fram de 3 mest populära viktminskningsprogrammen just nu.

1. LCHF Kickstart
LCHF kickstart är strikt LCHF kost med max 5 E% kolhydrater per dag. Kan kännas lite tuff i början och omställningsbesvär kan förekomma första veckan. Metod är speciellt effektiv för dig som vill ”rasa i vikt” du går ner väldigt mycket, speciellt i början. Detta program är speciellt bra för dig som lider av sötsug eller tom är sockerberoende. Läs mer och beställ här..

2. Clean Eating Kickstart
Clean Eating Kickstart är vårt senaste program som riktar sig till dig som vill starta om kroppen, rensa ut gifter, slaggprodukter samt gå ner i vikt. Kickstartvarianten av Clean Eating är både mejeri- och glutenfri och innehåller helt ren mat fri från tillsatser och halvfabrikat. En del frukt förekommer, speciellt på morgonen.  Med Clean Eating för du ren hälsa och en mildare variant av lågkolhydratkost. Passar dig som vill ha riktigt hälsosam kost och viktminskning på samma gång. Läs mer och beställ här..

3. GI / Kaloriräkning Kickstart
En kickstart på GI kost samt kaloriräkning passar dig som vill göra en rivstart i din viktminskning men inte vill köra LCHF. Här får du en egen kaloribudget att hålla dig till samtidigt som du äter en snällare variant av lågkolhydratkost. Passar även dig som egentligen inte vill gå på diet utan äta mer vanlig mat längre fram. Läs mer och beställ här..

Vad händer om jag valt fel?
Bestämmer du dig för någon av metoderna och sedan känner att du av någon anledning valt fel går det bra att maila oss så byter vi metod till dig utan kostnad. Frågor och support under din kickstart ingår naturligtvis också. Kontakta oss här..

Hur börjar jag?
För att komma igång med någon av våra metoder väljer du metod på denna sida. Därefter följer du instruktionerna och väljer vilket datum du vill börja.