Det finns många olika sätt att gå ner i vikt och det kan vara lite svårt att välja det som passar just dig. Vi har tagit fram de 3 mest populära viktminskningsprogrammen just nu.

1. 800 Kcal Kickstart
800 Kcal "Superkickstart" är en typ av VLCD diet (Very Low Calorie Diet) som går ut på att äta max 800 kcal per dag i upp till 8 veckor. Dieten skall helst innehålla så näringsrik mat som möjligt med mindre kolhydrater till förmån för bra fetter och proteiner. Gärna medelhavsinspirerad kost som i vår kickstart. Det enklaste sättet att prova dieten är att köra ett färdigt kickstartprogram med 800 Kcal - 800 Kcal Super-Kickstart per dag fördelat på frukost, lunch och middag. I 800 Kcal Kickstart får du alla recept för 4 veckor, inköpslista och där allt är kalori- och näringsberäknat så ditt intag inte överstiger 800 kcal per dag. Beställ din 800 Kcal Kickstart här.

2. KETO Kickstart
Ketodieten är en mycket strikt variant av LCHF kost och var mest populära dieten i USA 2019. Den största skillnaden är att vid en ketogen kost är det inte bara kolhydratintaget som är begränsat, utan även mängden protein. Även mjölkprodukter är begränsade. Det bästa sättet att komma igång är helt enkelt att sätta igång att äta rätt kost. Antingen med egna recept eller med hjälp av vår KETO-Kickstart som varar i 4 veckor. I kickstarten har vi gjort allt förarbete som krävs såsom recept, veckomenyer, inköpslistor allt uträknat för att du ska förbränna så mycket fett som möjligt och motivera dig till att fortsätta. Beställ din KETO-Kickstart här.

3. LCHF Kickstart
LCHF kickstart är strikt LCHF kost med max 5 E% kolhydrater per dag. Kan kännas lite tuff i början och omställningsbesvär kan förekomma första veckan. Metod är speciellt effektiv för dig som vill ”rasa i vikt” du går ner väldigt mycket, speciellt i början. Detta program är speciellt bra för dig som lider av sötsug eller tom är sockerberoende. Beställ din LCHF-Kickstart här.

 

Gillar du inte strikta dieter?
Vill du inte köra någon diet eller superstikt program väljer du en helt vanlig GI-Kickstart med kalorikoll eller vår nya Kickstart med Medelhavskost, det räcker bra som utgångspunkt för många.

Vad händer om jag valt fel?
Bestämmer du dig för någon av metoderna och sedan känner att du av någon anledning valt fel går det bra att maila oss så byter vi metod till dig utan kostnad. Frågor och support under din kickstart ingår naturligtvis också. Kontakta oss här..

Hur börjar jag?
För att komma igång med någon av våra metoder väljer du metod på denna sida. Därefter följer du instruktionerna och väljer vilket datum du vill börja.