Nelly 39 år:

Då 90 kg – Nu 83 kg. Viktminskningen är just nu uppe i 7 kg med hjälp av Matdagbokens 800 Kcal Kickstart
"Tack vare Matdagbokens recept, menyer och inköpslistor har jag blivit piggare än någonsin, hudtonen har förbättrats avsevärt och huden har bllivit mjukare. Dessutom märkte jag att även fast kickstarten är över och jag inte har påbörjat någonting nytt än, så gör jag automatisk bättre och hälsosammare val och fortsätter faktiskt må bättre och gå ner i vikt.  Älskar verkligen denna "diet" eller rättare sagt min nya livsstil! Tack Matdagboken!!"


Nelly rasade 7 kg på 4 veckor med Matdagbokens 800 Kcal Kickstart

Gått ner 25 kg med Matdagboken en gång tidigare
Redan sedan 20-års åldern har jag haft viktproblem, som efter att ha fött två barn eskalerade! 2014 lyckades jag gå ner i vikt över 25kg (även då med hjälp av Matdagboken) och var nästan framme vid min normalvikt på 69kg, men sedan hände väl livet. (jag vet, så klisché 😅) Stress med barnen, flytten och stress med utbildningen ledde till att mitt sötsug blev starkare än någonsin och det i sin tur ledde till att jag ständigt var trött, hängig och orkeslös och såg blek/sjuklig ut.

Ställde sig på vågen igen och fick en chock
Nu ställde mig på vågen igen och den visade 90,4kg!! Jag hade anat att det blev en viss viktuppgång, men det chockade mig verkligen att jag nästan hade gått upp allt som jag lyckades gå ner. Det var dags att ta tag i vikten i igen, men denna gång valde jag 800 kcal kickstarten. Redan från dag ett var jag mätt och belåten, aldrig hungrig och sötsuget försvann redan på dag 3!! Visst, kalorireducering gjorde även att jag ibland kände mig lite yr, men inget som lite saltvatten inte kunde regulera.
 
Smakrik och god mat i Matdagbokens 800 Kcal Kickstart
Varje måltid var så smakrik, att t.o.m. mina barn "tjuvåt" från min tallrik. :D Utöver menyn som jag fick, såg jag även till att dricka minst1,5-2L vatten (Tips; "piffa upp" vattnet med tex.gurkskivor, citronskivor, mynta, ingefära, ..etc.) , samt att jag drack 1-2 koppar grönt te/dag. 

Under dessa 28 dagar har jag dock även ätit frysta vindruvor lite då och då (bra att äta när det är varmt) samt att jag åt "unnade" mig en liten påse rotfruktchips när vi var på bio med barnen (vecka 3) och en kolhydratrik måltid under vecka 4, men lyckades trots det att gå ner i vikt och viktigast av allt att dessa undantag inte triggade igång min onnyttiga inre själv. Förrut skulle sådana undantag ha sträckt sig på flera dagar, men nu såg jag bara fram emot att äta enligt planen igen.

Älskar 800 Kcal dieten och fortsätter må bättre
Tack vare Matdagbokens recept, menyer och inköpslistor har jag blivit piggare än någonsin, hudtonen har förbättrats avsevärt, huden har bllivit mjukare, och mit hår har blivit tjock igen!!  Dessutom märkte jag att även fast kickstarten är över och jag inte har påbörjat någonting nytt än, så gör jag automatisk bättre och hälsosammare val och fortsätter faktikst må bättre och gå ner i vikt.  Älskar verkligen denna "diet" eller rättare sagt min nya livsstil! Tack Matdagboken!!
 
Nellys mått före och efter
Vikt innan: 90,4kg   
Vikt efter kickstart: 83,4kg
Vikt nu: 82,9kg
Midjemått innan: 89cm
Midjemått efter: 84,6cm
Midjemått nu: 83,9
BMI gick från 32,4 ner till 29,9
 

Vill du också komma igång med din viktminskning? Kör en kickstart hos oss - Välj mellan 800 Kcal, GI, LCHF, Keto m.fl. Beställ här och starta idag!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ansvarsfriskrivning: De uppnådda resultaten är inte enbart tack vare Matdagboken. Viktminskning är individuellt och det krävs engagemang och uthållighet för att lyckas. Vi hjälper dig gärna men du behöver göra en del av jobbet själv. Varmt välkommen!