Senaste recepten med bild

Chili con pavo

460 kcal / portion
Här byter vi ut köttfärsen till kalkonfärs som blir fräschare och väl så gott. Unna dig ekologisk kalkonfärs och ekologiska bönor.

Smörstekt färsk laxkotlett med ugnsrostad brysselkål

562 kcal / portion
En rejäl bit färsk laxkotlett som vi steker i smör. Till det serverar vi ugnsrostad brysselkål och tomat. Det här är riktigt enkelt, väldigt gott och dessutom fullproppat med vitaminer!

LCHF: Ris a´la malta

318 kcal / portion
God och enkel dessert som även kan serveras med lite färska bär! Funkar även bra som mellanmål eller frukost.

LCHF: Janssons frestelse

427 kcal / portion
En variant på den klassiska frestelsen. Potatisen är ersatt med rättika, supergott!

Sallad med grillad kyckling och avokado

540 kcal / portion
En generös bit skivad kycklingfilé tillsammans med en perfekt mogen avokado och sallad till det. Ja, det blir inte mycket fräschare än så. Dessutom perfekt att ha i lunchlådan!

Hängmörad entrecote med sparris och champinjoner

555 kcal / portion
Unna dig en riktigt fin bit ekologiskt kött i form av en hängmörad entrecote. Här steker vi den hastigt i vitlökskryddat smör. Vi serverar den med stekt sparris och champinjoner, perfekta tillbehör till en stor bit saftigt kött.

Smörstekt torsk med ugnsrostade grönsaker

565 kcal / portion
Smörstekt färsk torsk är lite lyxig mat nuförtiden, dessutom är det väldigt gott och enkelt att laga. Helt ren mat från havet och från jorden. Passar de flesta kostmetoder, smaklig måltid!

Bananplättar med vispad kokosgrädde

455 kcal / portion
Tänk att få äta supergoda plättar till frukost och samtidigt vara hälsosam, vilken härlig känsla! Servera lite hemmagjord sylt och vispad kokosgrädde till dina bananplättar om du vill lyxa till det ännu mer.

Smoothie bowl med blåbär

384 kcal / portion
Smoothie bowl är en härligt hälsosam frukost med fräscha råvaror som ger massor av energi på morgonen. Att servera smoothien i en skål får dig att tugga maten mer än när du dricker den. Godare och mycket bättre för magen!

Ugnsstekt lax med smörfräst färsk spenat

482 kcal / portion
Stekt eller grillad lax tillsammans med smörstekt färsk spenat är supergott, mycket hälsosamt och väldigt enkelt att tillaga. Easy clean eating när den är som bäst!