Gå ner i vikt me modifast!

Forum » Viktminskning


profilbild
Skapad av: StinaV83
2011-01-09 01:15:12
Hej hopp!

Är ny här sen idag, kikade runt på nätet och hittade då hit, tänkte jag kanske kunde hitta nån som man kan följas åt med på viktminskingsresan.

Har nu sen nyår uteslutit socker, godis, läsk osv från min kost, men har beställt modifast och hade tänkt börja i nästa vecka, men ammar min son på snart 4 mån så måste få över honom helt på ersättning med, men det ska nog gå bra.

Nån som kör med modifast nu eller som tänkt börja? Kämpa med mig =)

Jag har 16 kg som jag vill gå ner, minst till 60 kg men helst 58, det kommer ta tid men jag ska tusan till 60 iallafall.

Kom igen nu, här stöttar vi varann! =)

Sida: << | < 1 |  2
profilbild
Skrivet av: ireneq 2011-02-07 09:29:02

Hej beeeea! Välkommen hit.
Jag har tidigare kört viktminskning enbart med Modifast. Det funkar bra men blir ganska trist på det "sociala" planet. Det beror ju givetvis på hur man har det i sitt vardagsliv. Jag har familj som jag ofta äter ihop med och det känns inte så trevligt att sitta där med mitt pulver och vara osocial. Därför kör jag för närvarande en kombinations-diet. De gånger jag ahr bråttom, äter ensam elelr lunch på jobbet, äter jag Modifast, övriga måltider äter jag så förnuftigt jag kan, kött, fisk, skaldjur med mycket grönsaker, försöker utesluta eller minimera potatis, ris o pasta. Jag räknar kalorier här i Matdagboken, ser till att ligga på ca 1000 i underskott varje dag. Jag har MYCKET svårt för att motionera, tycker det är skit-trist! Har kommit igång med promenader 2 ggr i veckan + 1 timmes innebandyträning i veckan. Mitt resultat sedan nyår är -8,4 så jag är nöjd så här långt. Tilläggas skall att jag hade STOR övervikt när jag började.....Jag skall ner ca 18 kg till för att komma på normalvikt. Skriv gärna och fråga mer, vi är här för att hjälpas åt. Lycka till!

profilbild
Skrivet av: StinaV83 2011-02-07 09:54:03

Jag har ätit modifast ett gäng veckor men fick influensa så kund einte träna nåt, och sjukan höll i sig 12 dagar så för att bli frisk igen så fick ja börja äta, o när jag väl börjat äta lite så föll jag åter över godis o chips.. =/ Har inte gått upp så mycket, men 1 kg av de 7 kg jag tappat kom tillbaka =/

MEN, började med modifast idag igen och ska köra ren kur två veckor o hoppas på att jag inte blir sjuk igen, (barnen ligger i influensa nu)..

Nu är det nya tag som gäller!!

Anita: Ska försöka mig på frukost sen igen då jag kört ren kur modifast igen, tips på bra nyttig frukost utan massa kalorier?`
Härligt du har gått ner! =) Kämpa!!

beeeea: Välkommen!
Ja klart vi ska kämpa tillsammans!
Jag ligger på 70,9 nu efter att jag börjat slarva pga sjukdom, men ska ner till 58-60 kg innan juni har jag bestämt =)
Ja klart du kan träna, men som jag tex orkar inte lika mycket men kör på ändå.
Kör du ren kur?
Jag älskar kaffe, jordgubb o choklad. Banan är god. Hallon o vanilj är skitäckliga!!! *klöks*
Sparrissoppan är god, purjolök o potatis, mja, omväxling men smakar inte så gott.. =/
Nu kör vi!! =)

profilbild
Skrivet av: wacky 2011-02-07 10:35:29

Hej Alla!

Hur går det för alla med Modifast?

Jag har aldrig ätit ngn pulver-diet eller likande. Eller testade ngt för 10 år sen, men tyckte det var äckligt.
Nu känner jag att jag behöver en rivstart för att bli motiverad. Att bara räkna kalorier fungerar inte, för jag räknar dem inte.

Mitt största problem är att det är tillställningar varje helg och det gör att jag inte kommer igång och inte blir av med sötsuget.

Håller man sig mätt, smakar det ok, går man ner snabbt, är det svårt att hålla vikten sen?

Var kan man köpa det om man inte beställer på nätet?


Mvh
Wacky

profilbild
Skrivet av: StinaV83 2011-02-07 13:23:29

Halloj Wacky!

Har precis börjat igen efter en tids sjuka så jag fick lov att börja med mat igen för att bli frisk.. Men det känns bra att va igång igen =)

Nja men det beror på vad man tar, nutrilett smakar juh ren skit, men modifast är god tycker jag beroende på vilken smak.
Ne jag har inte testat att räkna kalorier, men tycker det verkar svårt att kunna få till måltider för det är juh höga kaloriantal i allt.. =/

Tja jag håller mig mätt typ 2,5 tim, men jag tar shakerna me 3 tim mellanrum för att hinna få i mig alla 4/dag.
Jag gick ner 7 kg på mindre än en månad. då började ja gå ner lite innan jag började me modifast, men gick ner fortare med modifast.
Vet ej med att hålla vikten efteråt, jag började juh som sagt att äta mat direkt nu för o bli frisk, o självklart åt jag inte nyttigt, ne de slank ner chips o dip o choklad osv.. =/

Men nu är det nya tag o jag känner att jag har viktnedgången på min sida! smiley

profilbild
Skrivet av: beeeea 2011-02-07 16:26:34

Haj alla!smiley

Tack för svar! Jag kör ren kur just nu inne på andra dagen, känner mig jätte motiveradsmiley Har varit väldigt smal för inte allt för länge sen och kikar på gamla bilder som ger mig kraft och ser även till att puscha mig själv känns super bra att männsikor som er finns så man kan dela lite åsikter medsmiley

Jag äter ju som sagt hallon och vanilj som stinav83 tycker är super äckliga:P men ja tycker de e rätt okej bara de e KALLA!smiley om man lägger vaniljsmaken i frysen när den är blandad i ca 2minuter smakar den som vaniljglass TIPSsmiley Jag ska absolut smaka alla andra smaker också tack för smaktips!

Träningen hoppas jag ja kan köra fullt ut med men jag förstår ju också att om man bara äter dessa soppor så är orken lite dålig men de gäller att bara ge sej tusan på det!smileyprofilbild
Skrivet av: wacky 2011-02-07 17:33:08

Tjena,

tack för svar! köpte chokladshake och några bars påväg hem fr jobbet. Shaken var ju god! Kan ju gå bra det här!!

Hur orkar man träna när man äter så få kalorier?

Jag kommer nog att blanda lite mat och Modifast, när jag träffar pojkvännen och på helgerna blir det nog mat. Men jag ska försöka att tänka nyttigt!!

May the force be with you!

// Wacky

profilbild
Skrivet av: StinaV83 2011-02-07 20:39:15

beeeea: du fixar de här! =)
Jo jag har vatten i kylen som jag sen blandar me, o har alltid puler inne i kylen så de alltid är i kallt. men får tusan kväljningar av vanilj o hallon =D

wacky: Klart d ekan gå bra, de ska gå bra! =))
Jo de går o träna, jag får orken till de iaf bara jag gör de, sitter jag bara i soffan så har ja svårt att komma igång, men bara jag gör de så fixar de sig =)


profilbild
Skrivet av: beeeea 2011-02-07 21:04:05

StinaV83: Ja de behöver verkligen vara kallasmiley Jag ska köpa nya smaker imorgon ska då köpa kaffe och soppan du pratade omsmiley tack igen för tipsensmiley

Wacky: Jag har ju bara hållt på två dagar men tycker träningen funkar bra har tagit en soppa direkt efter ett pass och blir då rätt återställd efter passetsmiley Lycka till!

Sida: << | < 1 |  2

Du måste vara inloggad för att kunna delta i denna tråden