dollsters blogg

92,2 kg 72 kg 758
12 januari 2017 11:14
4

Fredagsvägning på en torsdag

Nu sitter jag på tåget på väg mot Stockholm och sen vidare norrut. Trodde tåget gick 10.30, men det gick visst 10.25 😅 Hann ändå, men det var med andan i halsen jag klev ombord. 

Hann med en promenad på en timme innan tåget gick. Hade tid för franspåfyllning på morgonen så direkt efter den åkte jag och lämnade väskorna på centralen och tog sen ett varv kring stan. Det var skönt att få luft och att få röra mig innan tågresan. 

Och vägningen då? Jodå, -0,4 kg så jag är mer än nöjd! 🎊🎉

Nu är det 0,2 kg kvar till det första av fyra femkilosdelmålen! 😀

Inget har hänt på måttbandet över midja och höft än, men jag ser att magen under naveln är mindre. Den där hängbuken blir mindre och mindre. Det är främst magen jag vill bli av med och som jag har mest komplex över. Kommer aldrig att få en helt platt mage, men jag vill inte ha en som hänger. 

Gillar

Kommentarer

 • 12 jan 2017 12:45
  TheDress

  Åh fransförlängning är en sån där grej som jag skulle vilja unna mig men aldrig tar tag i. Grymt jobbat med ditt minus! :D 

 • 12 jan 2017 13:03

  Det är grymt skönt att slippa att sminka sig, men det är lätt att bli beroende 😀 

  I somras hade jag en paus och lät mina egna fransar vila lite och hjälp vad naken jag kände mig 😂 

  Men trots detta kan jag lätt rekommendera det, att kliva upp på morgonen och inte se ut som en zombie är (enligt mig) guld värt!

 • 12 jan 2017 14:35

  Att ta tåget idag i Sverige, det är vågat. surprise  Nu var det väl i vart fall inte ens nära 40 minus i storstan, som för resenärerna i Malmberget som satt fast i tåget i den kylan.

 • 12 jan 2017 16:32

  Heja, bra jobbat! 

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

Logga in för att skriva en kommentar.