FrkMs blogg

77,2 kg 60 kg 126763
Nystart av livet! http://padetrettio.blogg.se/ Jag har bestämt mig för att nystarta livet. Separation och sjuka föräldrar tillsammans med hög arbetsbelastning har gjort att jag fullständigt tappat bort mig själv. 

Jag ska försöka gå ned 0,5 kg i veckan. Första målet är 65 kg.

 
10 maj 2013 08:44
1

Fastedag igen

Idag kör jag fastedag 2 denna vecka. Jag är inne på 4e veckan nu och det fungerar bra. Jag har gått ned varje vecka även om jag överätit någon av de andra dagarna och inte motionerat som sig bör. Det går bra att hålla sig till 500 kcal. Många kcal går till kaffet om man ser det procentuellt. Något tips där förutom att inte dricka kaffe eller sluta med mjölk? ;) Än så länge har jag druckit en stor kaffe. Snart blir det en protein yoghurt, vilios pro feel. Resten av dagen får vi se vad jag hittar på. Ska på lite lunchyoga idag. Lääängesen nu men ska bli så skönt! Frk M [LANK]http://padetrettio.blogg.se[/LANK]

Kommentarer

  • 10 maj 2013 09:08
    kul att det går bra! jag tror faktiskt att en sak som är viktigare än man tror är att faktiskt äta sitt normalbehov och inte lockas äta för lite på ätdagarn (som jag).. jag jobbar mot att få den avslappnade insställningen... men kan konstatera att 5:2 funkar bättre än varannandagsfasta....går ner mer i vikt.. skönt med yoga! ha en bra dag!

Logga in för att skriva en kommentar.