FrkMs blogg

135545
Nystart av livet! http://padetrettio.blogg.se/ Jag har bestämt mig för att nystarta livet. Separation och sjuka föräldrar tillsammans med hög arbetsbelastning har gjort att jag fullständigt tappat bort mig själv. 

Jag ska försöka gå ned 0,5 kg i veckan. Första målet är -8 kg.

 
12 januari 2017 06:39
2

Afternoon tea doggybag och juicedag

Igår efter jobbet så var jag på Grand Hotel och afternoon tea. Mycket uppskattat måste jag säga. Mysa i fotölj med väninna. Bubbel, te och ja själva afternoon tea med sandwiches, scones och bakverk. Allt orkade vi och då kom fina goodiebags med hem. 

Vikten då? Jodå den gick upp men det är OK!. Det är på TOTALEN jag ska se. Försöker intala mig detta hela tiden. 

Idag är det en juicedag igen. Första gången då jag även jobbar. Vi får se hur det går. 

FrkM
http://padetrettio.blogg.se

Gillar

Kommentarer

  • 12 jan 2017 08:14

    Lycka till!

  • 12 jan 2017 12:42

    Låter otroligt mysigt med Afternoon tea! Har aldrig testat det i Stockholm än, men får göra det nästa gång jag är hemma 😊 

    Och om vikten tar ett skutt upp ena dagen så skuttar den nog ner om några dagar igen. 

Logga in för att skriva en kommentar.