Om oss


Jessica Lindgren - Diplomerad kostrådgivare.
Fråga Jessica om t.ex. LCHF, 5:2 eller annan kost!
Jessica är utbildad kostrådgivare genom Anna Hallén utbildningar. Med fokus på lågkolhydratkost, LCHF eller periodisk fasta 5:2 hjälper gärna Jessica dig och svarar på frågor här på Matdagboken. Hon är en duktig coach och hjälper dig gärna att nå dina hälsomål med denna typ av mat. Jessica är även vår expert på periodisk fasta, 5:2 och 16:8 metoderna, och kan hjälpa dig med dina funderingar kring detta.  För dig som är plusmedlem svarar Jessica på dina kostfrågor via mail.

Johan Tenfalk – Kostrådgivare, Hälsovägledare och grundare av Matdagboken.

Johan är utbildad kostrådgivare, hälsovägledare samt hälsoprofilsbedömmare och har ett gediget intresse och erfarenhet inom kost- och hälsofrågor. Det är Johan som är grundare och VD samt har hand om utvecklingen av sajten. För förslag, ev samarbeten, marknadsföring etc kontaktar du Johan här. Mail eller Tel: 0761-625400

 

 Patric Friberg – Personlig Tränare och motionsrådgivare. Här ställer du dina frågor till Patric.

Patric är utbildad Personlig Tränare och har 10 års erfarenhet som detta. För dig som är PLUSmedlem svarar Patric gärna på dina personliga tränings- och motionsfrågor via mail. Patric har även studerat idrottspsykologi och annan beteendevetenkap samt nutrition på högskola. Han arbetar med både privatpersoner, idrottare och företag med bl.a. tester, förändringsprogram och föreläsningar.


Philip Diab – Certifierad ICF-coach.

Philip är en av Sveriges mest erfarna coacher och jobbar med både grupper och individer som vill skapa bestående förändringar, på sina företag och i sina liv. Philip är anlitad som föreläsare, har coachat på TV och utbildar inom coachning sedan 2005. Philip kommer att skriva krönikor och vara till hands för en del av de frågeställningar som finns kring att gå från tanke till handling och lyckas med sina mål.

 

 

 

 

Mattias Hilding Kock och fotograf.

Mattias är utbildad kock och har mångårig erfarenhet inom olika typer av matlagning. Mattias har ett stort intresse för världens smaker och råvaror. Han är även duktig på allergi, vegetarian/vegankost och alternativa lösningar. Håll utkik efter Mattias recept här på matdagboken!

 

 Fredrik Strignert – Kundtjänst och kostkonsult.

Fredrik svarar gärna på dina mail- och frågor rörande kostråd, support och motivation. Fredrik är utbildad kostrådgivare hos Jonas Bergqvist MF-Hälsoutbildningar och har ett mycket stort intresse för mat, hälsa och träning. Fredrik är även väldigt flitig i köket där han gärna experimenterar fram nya recept, vissa av dem hittar ni här på Matdagboken. Behöver du hjälp - Maila till kundtjänst, klicka här..


 


 

 Allmänna frågor besvaras här av vår kundtjänst, klicka här >>