Audrina´s blogg

136061 besökare
profilbild har inte skrivit någon presentation om sig själv ännu...god jul

2014-12-24 11:40:11 1 Kommentar

God jul och gott nytt år alla.

kanske är jag på gång

2014-11-15 11:40:54 2 Kommentarer

De blir inte så mycket  just nu, nån promenad och lite mindre på tallriken, Men vad gör de när de är fel saker som ligger på den. Trodde att livet var på gång igen, men jag fick ännu en till sorg. Min älskade katt blev akut sjuk och fick komma till katthimlen förra söndags kvällen. . Nu vill jag ha de lungt så jag kan ta hand om mig själv ett tag. Både kroppsligt och själsligt.

söndag och skallbank

2014-10-19 20:19:04 Kommentera

Men trotsade detta och gick en tur ut i skogen, för att plocka material till höstkrukor vi skall göra till veckan. Kändes som de skulle ge sig men icke då...Massage av sambon och lite nacksträckning, så blev de lite bättre. Tänkte slippa äta värktabletter... I morgon är de hemmmadag med massor av avslappning och yoga. Känns som min kropp vill de.. Övningarna som jag börjat med har inte gått så bra som jag hoppats men nu ny vecka och nya mål och möjligheter. 

Igår fuskade jag lite och gjorde en supergod potatisgratäng... Med massor av sallad och liten bit fläskfilé. Gratängen var supergod köttet mindre gott. Är nog bara för att jag nästan inte äter kött mera utan de blir mest fisk eller kyckling. Har fastnat i det vegetariska köket lite  mer än förut ... Mina smaklökar har gjort en omvändning... Från att gilla fett och mat med massor av fett. Är de nu grönsaker och  lättare mat..snart dax  för en bra bok i sängen..

lång promenad innan solen försvann

2014-10-18 11:23:59 Kommentera

Skyddande mig ut tidigt i morse för att få lite sol så de blev en skön promenad på ca fem km i solen. Nu har molnen kommit tillbaka igen så då blir de att pyssla lite hemmavid. Skönt med helg efter denna vecka..

Maten har varit OK tom så jag gått ner ett par små hg.. Fast jag ätit lösgodis en dag då jag mådde lite dåligt... Men nu känns allt lite bättre och jag tar nya små steg  genom livet..

ledsen igen

2014-10-15 20:25:43 6 Kommentarer

Hinner inte ens sörja klart förrens nästa sorg  kommer och knackar på. Denna gång är de min katt som bottt hos min dotter som  var tvungen att avlivas på grund av dåliga njurar, damen var i och för sig nästan femton år. Men så otroligt ledsamt och jobigt detta med. Känns som mitt hjärta brister snart. M/en visst alll blir  lättare för var dag. Men att mista både ett barnbarn och en älskad katt på nån vecka är bara så j.... Jobbigt...

Men har gjort mitt trängsoprogram och börjar med de i morgon, vill inte  förstöra för mig och de jobbar med..ledsen att inte orka så som jag vill, med träning och mat. Så i morgon börjar jag ändå..

Lite trögt ett par veckor.

2014-10-11 16:23:43 Kommentera

Mycket på jobbet med massor av extra barn, och långa dagar med möten, samt en rejäl förkylning på de... Så motionen har fått stå över dessa veckor. Maten en liten mindre katastrof, jag köpte lösgodis ett par dagar. Men nu känns alllt OK igen...så nu är de som vanligt igen, lagomt med barn frisk och pigg. Grönsaksdrinkarna görs igen och mina promenader blir allt längre.  Så skönt... 

Tänker nu göra ett program för hemma träning, då jag kommit på att jag har dåligt med muskler, i både rygg och nacke,, även magen. Så nu skall de åtgärdas och denna gång skall de bli av... En kontrollerande dotter skall informeras varje dag. Två dagar är de inplanerat vila och de ser jag eftersom veckan går... Vill verkligen komma i form nu....

Höststädning på gården

2014-09-20 14:44:55 Kommentera

Vet ju aldrig när vintern knackar på så vi har satt upp nya staketet, samt tagit bort ett land som kvarterets katter har som låda.Där är nu plattor laggda. Lite pyssel i landen och upp plockning i förrådet.

Sitter nu och funderar på att ta en promenad och inhandla lite grönsaker till maten i kväll. Men svårt att vara glad.. Undrar så varför de hände. I morgon skall jag besöka den lilla på sin gravplats.  Tur jag har människor runt mig som förstår heart.

 

Bästa kollega

2014-09-19 20:30:36 6 Kommentarer

Ledsen och med gråten i halsen ringde jag min kollega i dag och hon sa kom genast hit vi jobbar i hop idag. Efter en nästan sömnlös natt vaknade jag till på morgon sidan och insåg att de kommer barn idag med,, mem som sagt min kollega är bara så bäst..vi bakade bullar med barnen.

Tänk att babyn som var så efterlängtad av alla inte finns kvar i mammas mage.Är nu begravd och fortsätter sitt liv i Nangiala Mitt älskade barnbarn ..

så ledsen!

2014-09-19 06:36:56 7 Kommentarer

De blev en stor sorg i familjen i veckan. Ett ultraljud och ett litet hjärta som slutat slå. Ingen vet riktigt hur de kunde bli så. Med en stor sorg och ont i farmor hjärtat går dagarna ändåcryingcrying

 

 

 

 

 

 

pigg efter tjejmilen

2014-09-15 19:50:56 2 Kommentarer

Tänk att jag blir så pigg efter tjejmilen, får massor av energi och jättelust att röra på mig i massor. Så mina promenader är ju en varje dag nu i ett snabbare tempo.

Maten fungerar också bra, lite kolhydrater och massor av frukt och grönsaker, både som smoothies och grönsaksfat. Fisk och kyckling är något jag äter mycket av. Rött kött är inget som jag vill ha nu, inte heller kaffe...

Så skönt att ha kylen full med färger av alla sorter, istället för grädde och grädde och smör och en massa ostar ägg och bacon...denna kost  med frukt och grönsaker passar mig mycket bra..

I morgon i är de dax för första ultralljudet, så jag får se en liten bild av den som gömmer sig i mammas mage... Farmor är nyfikensmiley)