Audrina´s blogg

119881 besökare
plus medlem
profilbild har inte skrivit någon presentation om sig själv ännu...nedåt på vågen och massor av energi

2014-08-24 15:06:49 2 Kommentarer

Fick ett överraskande besked förra veckan av min son, du skall bli farmor igen till våren. Så nu har jag snart tre att skämma bort​heartheart.

Motionen och maten går jättebra och jag är så glad jag att jag slutat med kaffe och rött kött.. Äter numera kyckling av alla de slag och fisk.. Men mest massor av grönsaker och frukt i olika former..smoothies en eller ett par varje dag med massor av nyttigheter. 

 

känner mig ren

2014-08-08 21:02:51 1 Kommentar

I min kropp nu sen jag plockat bort en del saker från min kost,rött kött hat jag inte ätit på en månad inte heller kaffe och inget som jag är sugen på heller..All grädde som jag bar hem från affären finns numera inte i min varukorg.. Nån gång till en gryta, men inte alls som för nån vecka sen då jag köpte ca 2 liter i veckan.

Känns som kroppen svarar bra på detta, har kanske inte gått ner så jätte mycket men mår så mycket bättre. Kroppen känns ren och pigg.. Var och handlade i dag och de var bara frukt och grönsaker.. Men ett litet glass till maten i kväll blev desmiley)

Detta. fungerar

2014-08-06 22:06:10 Kommentera

Så ja... bra och jag är så nöjd med min mat. Och min motion nu..Detta fungerar med massor av grönsaker och frukt istället för massor av fett...Trodde inte de skulle vara möjligt men visst var de de...

.En till sak som är bra är att de är mörkt vid tio tiden när jag skall lägga mig.. Är så mycket lättare att somna då...

I morgon blir de restaurang och golf med barnbarnen, är mina små hjärtan och jag som är i verksamheten denna vecka.Resten av barnen är lediga...

En bra dag

2014-08-05 18:31:33 Kommentera

Började med en timmes lång promenad vid halv sju tiden på morgonen.En väg som bestod mest av skugga, för varmt var de även tidigt på morgonen. Efter en sval ducsh byttes de gardiner i köket. 

Till lunch gjorde jag en lasange av corn och egen gjord vitlökstomatssås..Den blev supergod och uppskattades även av sambon.

Sen en tur till stan och biblioteket, ett litet åskväder att avnjuta har också inträffat denna dag. Nu sitter jag ute och har precis ätit en toast skagen och ett glas vin så gott.. Funderar om jag skall åka och ta mig ett kvälls dopp vi får se..

Tänk vad den ny kosten gör mig pigg , fast värmen tar säkert bort hälften av min energi.. Hur skall detta bli när de blir lite svalare..

 

Mitt nya nyttigare liv

2014-08-03 21:30:59 4 Kommentarer

Har nu lagt LCHF på hyllan och äter en helt annan kost.Rött kött och kaffe finns inte mer i mitt liv (kanske inte för alltid men nu). Jag äter fisk och kyckling i olika varanter.Detta äter jag med massor av olika grönsaker. Frukt och grönsaks drinkar dricker jag två om dagen.Magen mår faktiskt bra av detta så jag och min vän expremineter och provar oss fram bland blad och frukter. Ser detta som en början på ett liv med mindre fett.. Jag som trodde att jag hade hittat rätt med LCHFser nu att de ffinns andra alternativ för att må bra. De är de som är de viktigaste just nu. Vikten kommer faktiskt i andra hand. Mår super bra och fått massor av energi av detta...

Ser med spänning på hur jag tycker om detta i höst och hur allt utvecklas. Lite lat har nog varit med dess värme , men några långa cykelturer har jag fixat.. 

Roligt att prova något nytt och känna att de också passar mig.

Allt går åt rätt håll igen.

2014-07-26 21:29:56 2 Kommentarer

Både med min motion och min mat, klart att de inte blir nån jätte ansträngande träning, men promenader är ju bra..

Maten går jättebra har nu övergivet min LCHF och ändrat helt. Äter nu massor nav grönsaker och frukt, Mest som drinkar av alla dess olika slag.Har även tagit bort rött kött från min kost nu och äter mest kyckling och fisk, samt en massa grönsaksrätter. När jag började med mina grönsak och fruktdrinkar vart jag inge sugen på kaffe så de har jag också slutat med.

Är piggare och gladare nu än för nån vecka sedan. Känns som kroppen behöver denna typ av mat just nu.. Hoppas att detta håller nu och att jag slipper börja med kaffe och fet mat igen..En simtur på 500 meter simmades i dag i sjön ute, så underbart skönt att simma under bar himmel med solen som går ner bakom träden..

 

Varm måndag

2014-07-08 22:21:01 Kommentera

Igår bilade vi ner till  Eskilstuna med barnbarn och deras mamma.De var en trevlig utflyckt men väldigt väldigt varmt ute...

Vi åt djungel vrål och drack vatten. Så vi klarade både salt ocvatten brist. Efter djurskådning och karusell åkning väntade ca tre timmars bilfärd.Så motion fick jag då minsann.Tror jag svettades bort ett halv kilocheeky.  idag har jag avnjutit en cykeltur till vattnet men inget bad. De kanske blir imorgon.


 

Efter vår träff i Gävle

2014-07-02 09:43:11 2 Kommentarer

Så blir jag taggad igen, att se över sin mat och motion. Så jag börjar med att äta ute med gubben idagwink.

Han föreslog bryggan en liten flytande resturang. Men idag blir de sallad. Min promenad tar jag efter  maten och då blir den hem.. brukar göra så att gubben bara åker och jag blir  kvar på lite olika ställen. Enda sättet är att gå eftersom jag lämnar kort och pengar.

Äntligen lite sol på morgonen så jag och katten sitter ute och njuter nu.heart

Förkyld

2014-04-27 08:56:36 1 Kommentar
Ja hade precis varit fri från en förkylning när nästa gör sitt besök, men hoppas
inte blir lika långvarig. Så vårruset ligger nog i farozonen.Men vi får se.
Annars funkar mat och motion bra nu.
Att de slinker ner något som inte skall ibland är väl bara att acceptera.
Idag blir de att stor handla då ekar tomt i mina skåp.
Härligt väder så de blir att vara ute en del.

Så underbart påskväder

2014-04-20 20:04:22 Kommentera
Idag har jag min prinsessa och prins cyklat och kollat på
hästar, tre olika gårdar med olika sorters hästar.
Detta var riktigt trevligt.
Njuter av den härliga vår som kommit, och hoppas för att stanna.
Paviljong en på plats samt rensning av landen är på gång.

Maten går bra, lite fusk i går men inget som jag tänker på..
I morgon blir de att börja måla hylla i köket, kanske en eller ett par
stolar. Så underbart att jag fått tillbaka min energi och viljan att
göra saker..
Ha en fortsatt bra påskhelg